Podnikání s Young Living

Co všechno obnáší podnikání s Young Living

Začnu častou otázkou:

Ty z toho něco máš, když si to pořídím přes Tebe?

Ano, mám. Je to součást mého podnikání, jeden z dílků puzzle, jedna z možností přivýdělku - jednou doufám regulérního dalšího platu.

Jsem totiž stále na rodičovské, online byznysu se věnuju už více než dva roky a Young Living mi do toho krásně zapadá.

Proč? Protože jsem stále trochu schizofrenik mezi klasickou západní medicínou a alternativou. Mám vystudovanou tradiční čínskou medicínu, na které jsem se o YL olejích dozvěděla úplně poprvé. Jinak se o aromaterapii zajímám už od střední školy, měla jsem snad všechny info letáčky, co jsem kde našla.

A aromaterapie je věda netušených možností mám pocit a je skvělé se v ní vzdělávat a šířit nauku o esenciálních olejích dál a  dál 🙂

Network marketing - síťový marketing

Network marketing jak už název napovídá spočívá v budování sítě, vlastního týmu. Pozor ale, je potřeba neplést si to s pyramidou. V networku vítězí všichni, kdo se nebojí něco dělat, kdo se nebojí, zkoušet nové věci, kdo prostě nesedí s rukama v klíně. Samo se totiž  nikdy nic.

Jakým způsobem a za co jsme odměňovány?

Vlastně jen za sdílení pozitivní zkušenosti, za budování a vedení týmu. Za ukazování toho, co nám funguje, co denně používáme, za to že vzděláváme další obchodní partnery. Online, offline, každý podle toho, co mu vyhovuje a kolik na to má času.

Jsme odměňovány za to, že někoho k YL přivedeme, a on si nakoupí - jednorázově nebo pravidelně, že mu ukážeme výhody věrnostního programu, že ho edukujeme o produktech a hlavně, za to, že jsme mu k ruce, že mu ukážeme, jak oleje používat, jak je ředit, bezpečnost olejů, rizika, a hlavně benefity. Tohle všechno vy dáváte zdarma svým týmům a lidem, které zaregistrujete, protože vás YL platí právě za tenhle support.

A síla spočívá právě ve vybudovaném týmu, v lidech, které okolo sebe máme, protože my posouváme je a oni zase nás.

Je třeba nějaká investice?

Ano a je to logické - bez toho, aniž byste produkty znaly, nemůžete je přece doporučovat nebo ukazovat, že je používáte. Já to ale beru tak, že neivestuju do podnikání, ale hlavně do zdravé domácnosti - i kdyby mi to nevydělávalo, stejně oleje denně používám, takže mít něco za to, že to posdílím, ukážu, zasvětím, jen jen velmi příjemný bonus.

Je potřeba být zaregistrována v eshopu YL, je potřeba být na věrnostním programu a dělat pravidelné každoměsíční objednávky. 

A další velkou investicí je čas. Jste odměněné podle toho, kolik tomu věnujete času. Chcet přivýdělek - jste zaplacené za přivýdělek, chcete peníze jako za full time job? pka ale musíte pracovat jako na full time a možná i víc.

Jaká je první meta?

První meta je zaplatit si pravidelnou měsíční objednávku. Abyste mohly nakoupit další oleje, produkty a ty zkoušet, používat a mluvit o nich. Vlastní zkušenost je prostě nepřenosná. Proto je i vyplácení provizí podmíněno nákupem v daném měsíci.

Je pro Tebe network marketing zajímavý?

Napište mi na instagramu www.instagram.com/o_kapku_lip a já vám povím více.